Matcher

HCP Matcher:

32+: HCP 32+ Match er et tilbud til dig der lige er begyndt at spille golf, eller andre der har et handicap fra 32 og opefter.

Torsdagsgolf:

Torsdagsgolf: Hulspilsturnering som foregår hver torsdag over 18 uger, hvoraf de 13 vil være tællende

Tirsdagsgolf:

Tirsdagsgolf er for alle der har lyst til at spille turnering med andre klubmedlemmer om tirsdagen. Vi spiller så vidt muligt hver tirsdag fra april til november

Pargolf:

Vi vil gerne have gang i pargolf igen og satser på at spille første match i april og derefter 6-7 gange i løbet af sæsonen.

Torsdagspigerne:

Alle er velkommen uanset HCP.Vi håber I er klar til mange gode torsdagsrunder i 2021.

Klubmatcher:

Som de foregående år vil matchudvalget også i 2021 arrangere et antal matcher i løbet af sæsonen. Matcherne vil fortrinsvis være på søndage, men lørdage kan også forekomme.