For medlemmer

Oplysninger og informationer om eksempelvis "hole-in-one", "hall-of-fame" m.v. findes ved at klikke på de enkelte områder i menuen.

- oplysninger af mere informativ art findes nederst på forsiden ...

Som medlem kan du spille på vores bane, der er smukt beliggende omkring en ældre landbrugsejendom lige i kanten af Frisenborgskovene mellem Aarhus og Hammel.


Markusminde Golf Club er en privatejet bane, men er fuldgyldigt medlem af DGU. Markusminde Golf Club blev optaget den 1. januar 2004, og fik klubnummer 143. Ved overgang til anden struktur den 1. januar 2021, blev klubnummeret ændret til 912.

Markusminde Golf Club's formål er at fremme golfspillet, og skabe en fælles ramme omkring golfsporten.

Banens private ejer og medlemmerne bestræber sig på MGC skal være en af Danmarks hyggeligste golfklubber, og "Tirsdagsgolf" - der i sagens natur - spilles hver tirsdag, er ugens højdepunkt for mange af de senior-golfere, som har deres færden i klubben næsten dagligt året rundt.

Træningsfaciliteterne er gode med drivingrange, indspilsgreen med bunker, en puttinggreen samt en lille, sekshullers par tre-bane, hvor man kan øve sig i pitch and put-teknik.

Hver sæson er der en halv snes faste sponsormatcher, ligesom der løbende hen over året er Tirsdagsgolf hver tirsdag formiddag, 70+ matcher, matcher for begyndere og medlemmer med handicap 32 og op, pige/damegolf og parmatcher samt rullende torsdagsmatch og hulspilsturnering, og så naturligvis det årligt tilbagevendende klubmesterskab, der strækker sig over to dage.

Frisk luft, motion og ikke mindst socialt samvær er en kombination, som beviseligt forlænger livet med minimum 5 år.

Med DGU kortet i hånden har du adgang til at spille på de fleste danske og udenlandske golfbaner. Der er dog handicap begrænsning på visse populære baner.