Om Markusminde Golf Club

Markusminde Golf Club er en privatejet golfbane, smukt beliggende omkring en ældre landbrugsejendom lige i kanten af Frisenborgskovene mellem Aarhus og Hammel.

Markusminde Golf Club er fuldgyldigt medlem af DGU. Klubben blev optaget i januar 2003, og fik klubnummer 143. Pr. 1. januar 2021 overgik Markusminde Golf Club til anden struktur, - fortsat som medlem af Dans Golf Union, nu med medlemsnummer 912.

Markusminde Golf Club er kendt som en meget social klub, og i Markusminde Golf Club der plads til alle. – vi passer på hinanden og kommer hinanden ved, for det er ikke mindst det socialt samvær, sammen med frisk luft og motion, der er med til at forlænge livet i minimum 5 år.

Der tilbydes en dejlig 18-hullers bane (par 71, på 5.123 m fra gul og 4.341 m fra rød).

Træningsfaciliteterne er gode med drivingrange, indspilsgreen med bunker, en puttinggreen samt en lille, sekshullers par tre-bane, hvor man kan øve sig i pitch and put-teknik.

Ved etablering af banen er der først og fremmest taget hensyn til naturens materialer og udformning, hvilket har ført til en meget miljøvenlig bane med minimal flytning af jord, men med fuld spilbarhed. Til forskel fra de fleste andre danske baner, kan alle hullerne spilles med “chip and run” teknik og ikke “target golf”. Græsset på banen er også tilpasset denne type spil. Green er drilske, men med fair hældninger, hvorfor positioneringen af bolden på green er afgørende for at opnå par eller bedre...


Den relative korte længde på banen dikterede at sværheden skulle bygges ind i greens, ligesom det er tilfældet på Royal Birkdale, Southport, England (hjemsted for to Ryder Cup finaler og adskillige British Open mesterskaber).


Markusminde Golf Club er beliggende

Nordrevej 43

8471 Sabro

Danmark

GPS koordinater: 56.24908581772718, 9.96462308494506

Kontakt:

Sekretariat: +45 40 94 94 44

Mail: Info@markusmindegolf.dk